Ejnar Hansen maskinfabrik pb

MERE END 40 ÅRS ERFARING

Igennem mere end 40 års løbende investeringer i det mest moderne udstyr    indenfor branchen, har Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S i dag udviklet sig til en top moderne virksomhed i konstant udvikling, der med cirka 40 dygtige medarbejdere, der leverer montageklare dele til vores globale kunder – direkte til deres montagelinjer.

I 1970’erne voksede virksomheden primært som leverandør af drejedele til producenter af maskiner inden for landbrugssektoren. Parallelt med denne produktion havde vi ligeledes en signifikant produktion af specialmaskiner. I de tidlige 80’ere investerede firmaet i vores første CNC drejebænk, som ændrede firmaets strategi fremadrettet til at være leverandør af dreje- og fræsningsdele til diverse kunder i ind- og udland.

Siden da er Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S flere gange blevet udvidet og benytter os i dag af savnings-, dreje-, fræsning- og overflade slibningsprocesser på mere end 25 topmoderne CNC maskiner.
For at kunne tilbyde vores kunder montageklare dele har vi indgået strategiske aftaler med underleverandører inden for varme- og overfladebehandling samt flere forskellige former for grindingprocesser.